Over The Sting

The Soul of Rock ‘n Roll

The Sting is één van Noord-Hollands meest swingende popgroepen. April 2017 vierde de band haar 35-jarig bestaan in Grand Café KoekenBier met meer dan 500 fans! The Sting is bekend van diverse sixties shows, popmusicals en de buitenlandse wintersportconcerten. The Sting heeft een LP en 2 CD’s uitgebracht en heeft met vele bekende Hollandse artiesten opgetreden.

Het repertoire is zeer uitgebreid met nummers van bekende coryfeeën uit de roaring sixties en seventies. Van Golden Earring tot Suzy Quatro en van Joey Cocker tot Tina Turner, maar ook van Status Quo, Beatles, Stones en good old Elvis.

De band bestaat uit Jeannet van der Woude - zang en gitaar, Henk Balder -  basgitaar en zang, Fons Vreeker -  keyboard en zang, Niels Vendel - drums, John Nuy - zang en Ruud Swart - sologitaar en zang. Ze treden op in kroegen, met popfestivals, bedrijfsfeesten en familiefeestjes.

Bij een optreden van The Sting gaat het publiek geheid uit z’n dak en de zaal plat. Je kunt ze boeken maar wees gewaarschuwd!

Swing with the Sting, to the Sixties & Seventies

Contact: 0654261010/0625055703